18-25: Super Trek

Super Trek: voeding voor je maag, je zintuigen en je hart.

Ben je tussen de 18 en 25 jaar?
Lijkt het je leuk om met een groep leeftijdsgenoten te koken, te eten en daarna met elkaar de diepte in te gaan?
Dan is Super Trek er voor jou!

Elke 2e vrijdag van de maand vanaf 17.00 uur koken en eten we met elkaar Daarna is er een programma. Dit kan van alles zijn: een film, een gastspreker, een discussie, een spel of een workshop. Dat bepalen we met elkaar.
De volgende data zijn: 9 maart, 13 april, 11 mei en  8 juni. Tot dan!

Vrienden avond 16 februari
Vanwege carnaval zagen we elkaar een weekje later. Sommigen wat brakker dan anderen, maar toch.
Vandaag had iedereen één of meer vrienden meegenomen  om te late zien dat jongerenwerk in de kerk helemaal niet zo muf is als het soms kan klinken.
Iedereen had wat lekkers te eten meegenomen, waardoor er een heerlijke maaltijd op tafel stond, hoewel het niet zo ouders-proof was: pannenkoeken, worstenbroodjes, stokbrood met lekkere kaasjes, en pudding en cake toe.
Ook hebben we het spel Cards Against Humanity gespeeld; een bizar maar ook grappig en soms confronterend spel, waarbij je zo gek mogelijke zinnen moet maken met halve uitspraken.

Vrijdag 8 december: Ben jij je herinneringen?

Met elkaar hebben we genoten van onze zelfgebakken pizza's. Daarna keken we naar de film 'Eternal sunshine of the spotless mind'. Op de foto zie je een scene uit de film. Wat een aparte film, en nogal cryptisch in het begin. Maar steeds meer wordt duidelijk wat er aan de hand is. Een bijzonder verhaal over geliefden die elkaar willen vergeten, maar toch niet zonder elkaar kunnen. Aanrader!

VRIJDAG 13 OKTOBER

Griezelen met Abe...
Vrijdag de 13e was bij uitstek de avond om te genieten van een griezelverhaal van Abe. Aansluitend heeft hij ons in een korte workshop geleerd hoe we op een overtuigende en goede manier een verhaal kunnen neerzetten. Handig als je een presentatie moet geven of voor een groep moet spreken.

Het was een mooie avond met een mooie groep mensen.
We hebben genoten van verse uiensoep met eigen gebakken knoflookbrood en gevulde paprika en courgette. Was je er iet bij? Jammer, maar gelukkig is er in december weer een herkansing! Ben je er ook bij de 8e?

VRIJDAG 8 SEPTEMBER
De eerste keer was op vrijdag 8 september. Een mooie aftrap avond.

We hebben gekeken naar de film 'Kumaré', een verrassende docu film over een zelfbenoemde spiritueel leraar.

Een bijzondere avond, met goede gesprekken en een nieuw gezicht.

Ben jij er ook bij de volgende keer?

Alles op een rijtje:

Wie:              iedereen van 18-25 jaar is welkom! Gewoon zoals je bent.

Wanneer:      elke 2e vrijdag van de maand

Tijd:               17.00 uur inloop en koken

18.00 uur eten

19.00 uur programma

20.30 uur borrel

Locatie:         Johanneskerk, Westsingel 30 Amersfoort centrum.

Voor de maaltijd vragen we een vrijwillige bijdrage van € 3,- tot € 5,-.

Koffie, thee is gratis, ander drankje na afloop is € 1,-.

Je kunt je voor de maaltijd opgeven tot de avond ervoor.

Trek gekregen? Neem contact op met Maaike de Jong: maaike_25@hotmail.com.
Kijk ook op Facebook: Super Trek Amersfoort: https://www.facebook.com/search/top/?q=super%20trek%20amersfoort