Ruimtes

U wilt vergaderen en u weet niet waar? In de Johanneskerk bent u van harte welkom.

Het adres is Westsingel 30, 3811 BB Amersfoort (schuin tegenover het Stadhuis). Vanaf station Amersfoort loopt u in 13 minuten naar de kerk. Overdag gaat er iedere zes minuten een bus van het station naar het Stadhuis.

Voor koffie/thee, frisdrank en lunch kan gezorgd worden. WiFi, geluidsinstallatie en orgel zijn beschikbaar en betaalde parkeergelegenheid is op rollatorafstand aanwezig. De vleugel, die niet van ons is, is tegen meerprijs te huur.
Het gebouw beschikt over een lift en een invalidentoilet.

De gehele kerk is te huur voor € 70 per uur. De kerkzaal boven kan voor € 50,- per uur gehuurd worden.

De drie zaaltjes beneden kosten elk  € 20,- per uur met gebruik van de koffiebar wanneer u zelf uw koffie en thee meeneemt en zet en de afwas doet. Als u gebruik maakt van onze koffie en thee en de afwas laat staan, rekenen we € 5 per thermoskan koffie of thee.

Grootte:

In de kerkzaal staan 120 stoelen. De drie zaaltjes beneden komen alle uit op de centrale ontvangsthal. Zij bieden plaats aan 20, 20 en 10 personen in vergaderopstelling. In theateropstelling bieden ze plaats aan 40, 40 en 15 deelnemers.

Het brandweervoorschrift is dat er niet meer dan 150 mensen in het gebouw aanwezig zijn.

Neem voor de verhuur bij voorkeur contact op via e-mailadres jan.r.nienhuis@gmail.com of  telefoon:033-4755938 of gebruik eventueel het formulier hieronder:

Uw naam
Uw E-mail