Wie zijn we?

Supertwien is een groep van ongeveer 6 jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar. Alle jongeren komen uit de Johanneskerk gemeente, maar vaak nemen we ook vrienden en vriendinnen mee naar Supertwien. Hoe meer zielen,  hoe meer vreugd. Ook als jij of je ouders niet uit de Johanneskerk komen, ben je van harte welkom!

Wat doen we?

Bij Supertwien doen we activiteiten die aansluiten op wat wij als jongeren zelf belangrijk vinden. Soms hebben die activiteiten te maken met geloof en de kerk, maar vaak ook niet. Voorbeelden van activiteiten die we hebben gedaan en nog steeds doen zijn het inpakken van voedselpakketten bij  Voedselfocus (zoals je op de foto kunt zien), het bezoeken van andere geloofsgemeenschappen, excursies naar verschillende bijzondere plaatsen, een bijzondere activiteit rondom Pasen, bijvoorbeeld een minipelgrimage en eens per jaar verzorgen we een zondagse viering rondom een thema.
Bij Supertwien werken we met themablokken van drie jaar. Vorig seizoen begonnen we met het thema 'Verhalen', en dat zal dus ook het thema zijn van dit seizoen.

Wie is de jongerenwerker?

Al deze activiteiten worden door ons bedacht en uitgevoerd, samen met onze jongerenwerker Maaike. Zij stelt zichzelf even voor: Mijn naam is Maaike de Jong, ik ben 38 jaar en woon in Leusden met mijn man en onze dochter. Zelf kom ik ook uit de Johanneskerk, dus voor mij is het een soort familie. Ik voel me ook meer een grote zus voor de jongeren dan een juf of zoiets. Samen vragen we ons dingen af en ontdekken we antwoorden op onze vragen. Het is ontzettend leuk om te doen en ik bof met zo’n leuke groep jongens en meiden.

Wil je ook eens komen kijken of meedoen? Hartstikke leuk! Iedereen tussen de 12-18 jaar is welkom, of je nu wel of niet naar de kerk gaat.

Als je vragen hebt, kun je mij een e-mail sturen: maaike_25@hotmail.com. Tot snel!

Vanaf 3 september is er weer elke twee weken Supertwien! Alvast een voorproefjes van wat we zoal gaan doen: een sprintreisje naar de kust, een excursie, een jongerendienst, een kledingruilbeurs, een filmavond, een bezoek aan Sneel in Haarlem en een ontmoeting met buitenlandse studenten. Wil je meer weten over het programma, over de groep of over mij? Kom dan eens langs in de Johanneskerk. De komende keren Supertwien zijn op: 3 en 17 september, 1 oktober, 4 en 19 november om 10.00 uur.

Wanneer?

Supertwien is ongeveer elke twee weken op zondagochtend tijdens de kerkdienst, vanaf 10.00 uur. Nu is het zomervakantie, maar op 3 september gaan we weer van start. Ben jij er ook bij? Zie je dan!
Houd de website in de gaten voor meer data en informatie.