Nog niet eerder in de Johanneskerk geweest?

Op zondagochtend staat het welkomstteam klaar bij de ingang om u welkom te heten en wegwijs te maken.

De zondagse kerkdienst begint om 10:00 uur. Er is veel afwisseling in de diensten: verschillende voorgangers, gasten in de dienst, meewerkende jeugd, iets van interactie. Door deze veel uitzonderingen volgen wij geen leesrooster. Onder Actueel / Overzicht Vieringen kunt u zien wie er voor gaat, en wat er centraal staat in de dienst.

Goede muziek vinden wij belangrijk. Er is een cantorij en een organist, hierover meer bij ontmoeten. Vaak wordt ook meegewerkt door andere (amateur)musici.

Na de dienst

Na afloop van de dienst kan er onder het genot van een kopje koffie of thee nagepraat worden in de ontmoetingsruimte.

Twee keer per jaar is er in plaats van de kerkdienst op zondag een bijzondere bijeenkomst, met kunst en muziek.

Op zondag 26 februari was te gast de veelzijdige beeldend kunstenaar en leraar joodse mystiek Ruud Bartlema uit Soest, met een inspirerende lezing over Marc Chagall en zijn eigen bijzondere schilderijen. Het schilderij hieronder heet: Joed. Tentoonstelling in de kerk (open op zondag).